100g Purizon snack mix - gabonamentes jutalomfalat kutyáknak vegyesen

100g Purizon snack mix - gabonamentes jutalomfalat kutyáknak vegyesen

1 eshop
Márka:

Purizon

Vélemények:

Vélemények és tesztek 100g Purizon snack mix - gabonamentes jutalomfalat kutyáknak vegyesen megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

A húsevő kutyák természetes táplálása áll a Purizon filozófiájának középpontjában, ezért is készül a Purizon snack kacsa hal kizárólag friss húsból, frissen fogott halból és értékes májból ‒ teljesen gabonamentesen... További információ a termékről

2390,00 HUF
Termék információ
100g Purizon snack mix - gabonamentes jutalomfalat kutyáknak vegyesen

A húsevő kutyák természetes táplálása áll a Purizon filozófiájának középpontjában, ezért is készül a Purizon snack kacsa hal kizárólag friss húsból, frissen fogott halból és értékes májból ‒ teljesen gabonamentesen. A vegyes csomag nem kevesebb, mint négy ízletes fajtát kombinál: omlós csirkét, finom bárányt, csemege marhahúst és ízletes halat! A különleges összetevőknek köszönhetően az eledel omlós állagú és magas, legalább 41%-os fehérjetartalommal rendelkezik. A snack kíméletes módon fagyasztva szárított eljárással készül, melynek köszönhetően a tápanyagok és a természetes, intenzív ízek megmaradnak az eledelben. Az ellenállhatatlan ízélmény miatt különösen magas arányban fogadják el a kutyák. Purizon Snack – ízélmény húsevőknek. A Purizon prémium snack az alábbi meggyőző előnyökkel bír: ★ 100% finom hús, frissen fogott hal omlós máj ★ Kíméletesen fagyasztva szárított ★ Gabonamentes gluténmentes ★ Különösen magas, legalább 41%-os fehérjetartalom ★ Ideális étkezések közötti jutalomként ★ Optimális elfogadottság és tolerálhatóság ★ Természetes, intenzív íz ★ Csak a legkiválóbb minőségű összetevőkből áll ★ Lágy állagú - idősebb állatok számára is megfelelő ★ Adalékoktól, tartósítószerektől és színezőanyagoktól mentes ★ Innovatív zacskózár - problémamentesen visszazárható, így megőrzi a snack eredeti ízét ★ Darabonként csak 4 kcal. A Purizon snack táplálékkiegészítő eledel felnőtt kutyáknak, s a következő kiszerelésekben kapható: 100 g és 300 g (3 x 100g). Ismeri már a Purizon kedvelt száraz eledelét? 70 % hús, hal válogatott állati összetevők, 30 % kiváló minőségű gyümölcs, zöldségek és gyógynövények, 0 % gabona. Fedezze fel most!

Hirdetés