100W napelemes kültéri reflektor távirányítóval, mozgásérzékelőve...

100W napelemes kültéri reflektor távirányítóval, mozgásérzékelőve...

1 eshop
Márka:

Robi

Vélemények:

Vélemények és tesztek 100W napelemes kültéri reflektor távirányítóval, mozgásérzékelőve... megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

100W napelemes kültéri reflektor távirányítóval, mozgásérzékelővel (JD100) Olyan kültéri világításra vágysz, amit szakember segítsége nélkül is fel tudsz szerelni, nincs szükség vezetékekre, de mégis elég erős fényt ad, hogy bevilágítsa az udvart? Ezt a kültéri napelemes LED reflektort neked találták ki! A lámpát egyszerűen rögzítheted bármilyen... További információ a termékről

42791 HUF

Termék információ

100W napelemes kültéri reflektor távirányítóval, mozgásérzékelőve...

100W napelemes kültéri reflektor távirányítóval, mozgásérzékelővel (JD100) Olyan kültéri világításra vágysz, amit szakember segítsége nélkül is fel tudsz szerelni, nincs szükség vezetékekre, de mégis elég erős fényt ad, hogy bevilágítsa az udvart? Ezt a kültéri napelemes LED reflektort neked találták ki! A lámpát egyszerűen rögzítheted bármilyen állványra vagy a falra a mellékelt csavarok segítségével. A hátulján lévő, nagyméretű napelemmel megszabadulhatsz a kábelektől, valamint megspórolsz rengeteg időt, energiát és pénzt, mert nem kell a lámpát a hálózatra rákötnöd, és nem probléma, ha egész éjjel égve marad. A 100W teljesítményű reflektort a mellékelt távirányítóval kapcsolhatod ki- és be, időzítheted a kikapcsolását, de mozgásérzékelővel is felszerelték. Főbb jellemzői: Napelemes kültéri reflektor Tartozék: távirányító és csavarok A távirányító 2 db AAA elemmel működik (tartozék) Energiatakarékos Fogyasztás: 100W Mozgásérzékelővel Magas vízállóság (IP65) Színhőmérséklet: 6500K Élettartam: 50,000 óra Sugárzási szög: 120° Anyag: öntött alumínium Méret: 70 cm x 22 cm x 4.5 cm Oszlopra rögzíthető (a mellékelt tartó átmérője 6,7 cm)

Hirdetés