100x200 Vízhatlan Inkontinencia Frottír matracvédő lepedő, gumipá...

100x200 Vízhatlan Inkontinencia Frottír matracvédő lepedő, gumipá...

Nincs webshop
Vélemények:

Vélemények és tesztek 100x200 Vízhatlan Inkontinencia Frottír matracvédő lepedő, gumipá... megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

BabaTappancs vízhatlan inkontinencia matracvédő, lepedő felső rétege természetes alapanyagának köszönhetően kellemes tapintású, bőrbarát nem irritálja a bőrt, fokozza az idős, fogyatékos, urológiai problémákkal küzdő emberek biztonság érzetét. 100% pamut frottír, amely az alsó vízálló poliuretán (PU) rétegnek köszönhetően megakadályozza a folyadék és egyéb szennyeződések áthatolását. Használják kórházakban,... További információ a termékről

Ez a terméket jelenleg nem kínál egyetlen webshop sem.

Termék információ

100x200 Vízhatlan Inkontinencia Frottír matracvédő lepedő, gumipá...

BabaTappancs vízhatlan inkontinencia matracvédő, lepedő felső rétege természetes alapanyagának köszönhetően kellemes tapintású, bőrbarát nem irritálja a bőrt, fokozza az idős, fogyatékos, urológiai problémákkal küzdő emberek biztonság érzetét. 100% pamut frottír, amely az alsó vízálló poliuretán (PU) rétegnek köszönhetően megakadályozza a folyadék és egyéb szennyeződések áthatolását. Használják kórházakban, házi ápolásban, szállodákban, és a magánháztartásokban. A sarokgumis kialakítása nagyon praktikus, matracnak védelmet nyújt, mindenféle ágy és matrac típusra egyszerűen felhúzható 30 cm magasságig. Megóvja a matracot és komfortérzetet biztosít. Egészséges megoldás minden folyékony szennyeződéssel szemben.

Hirdetés