101 dolog, amit jó, ha tudsz a tudomány történetéről

101 dolog, amit jó, ha tudsz a tudomány történetéről

1 eshop
Márka:

Pepita

Vélemények:

Vélemények és tesztek 101 dolog, amit jó, ha tudsz a tudomány történetéről 9789634830429 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

A 101 dolog sorozat a felgyorsult élettempóhoz alkalmazkodva rövid, lényegre törő információs blokkokat tartalmaz, amelyek segítségével alaposan körbe lehet járni a legkülönbözőbb témaköröket is. A tudományok történeti fejlődésével az emberiség múltjába nyerünk betekintést. Kik mozgatták ezt a fejlődést, milyen felfedezéseket tettek, milyen találmányokkal járultak hozzá az emberiség fejlődéséhez? Ebben a kötetben... További információ a termékről

1000 HUF

Termék információ

101 dolog, amit jó, ha tudsz a tudomány történetéről

A 101 dolog sorozat a felgyorsult élettempóhoz alkalmazkodva rövid, lényegre törő információs blokkokat tartalmaz, amelyek segítségével alaposan körbe lehet járni a legkülönbözőbb témaköröket is. A tudományok történeti fejlődésével az emberiség múltjába nyerünk betekintést. Kik mozgatták ezt a fejlődést, milyen felfedezéseket tettek, milyen találmányokkal járultak hozzá az emberiség fejlődéséhez? Ebben a kötetben 101 szócikkben olvashatunk a tudományos történelem nagy mérföldköveiről.

Hirdetés