10kg Animonda vom Feinsten Deluxe ivartalanított macskáknak száraz macskatáp

10kg Animonda vom Feinsten Deluxe ivartalanított macskáknak száraz macskatáp

1 eshop
Vélemények:

Vélemények és tesztek 10kg Animonda vom Feinsten Deluxe ivartalanított macskáknak száraz macskatáp megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Becslések szerint a házi macskák kb. 70%-a ivartalanított, ami állatvédelmi szempontból is alapvetően pozitív dolognak tekinthető. Mindenesetre az ivartalanítás az állat hormonháztartásába való beavatkozást is jelenti. Az ivartalanított macskák már közvetlenül az operáció után sem tudják konstans módon szabályozni energiaellátásukat, s ezáltal különösen veszélyeztetettek a túlsúly kialakulásának problémájában. Az Animonda... További információ a termékről

11990 HUF

Termék információ

10kg Animonda vom Feinsten Deluxe ivartalanított macskáknak száraz macskatáp

Becslések szerint a házi macskák kb. 70%-a ivartalanított, ami állatvédelmi szempontból is alapvetően pozitív dolognak tekinthető. Mindenesetre az ivartalanítás az állat hormonháztartásába való beavatkozást is jelenti. Az ivartalanított macskák már közvetlenül az operáció után sem tudják konstans módon szabályozni energiaellátásukat, s ezáltal különösen veszélyeztetettek a túlsúly kialakulásának problémájában. Az Animonda vom Feinsten Deluxe ivartalanított macskáknak készülő eledele megváltoztatott tápanyagkínálattal igyekszik figyelembe venni az említetteket: Magas fehérjetartalom és egyúttal csökkentett zsírtartalom gondoskodik a kívánatos súlyszabályozásról C-vitamin csökkenti a fogkő- és foglepedék képződés kialakulásának kockázatát Egymáshoz igazított arányú ásványi anyagok redukálják a húgyúti kövek képződésének veszélyét A természetes, növényi rostok serkentik a bélműködést és ezáltal csökkentik a szőrlabdaképződés mértékét Búzaglutén-és szójamentes Természetes taurinnal az egészséges szem és szív érdekében Konzekvensen mellőzi a színező anyagokat és tartósítószereket Az ivartalanított macskák számára készülő Animonda vom Feisten Deluxe macskaeledel nem tartalmaz szója-alkotóelemeket, sem színező anyagokat, tartósítószereket, antioxidánsokat. Az Animonda vom Feinsten Deluxe szárazeledel ideálisan kombinálható az Animonda vom Feinsten nedvestáppal: naponta egy vagy két étkezésre finom húsos, tálcás vom Feinsten nedveseledel, egész napra elosztva pedig vom Feinsten Deluxe szárazeledel.

Hirdetés