Exkluzív römi kártya – I. Világháború 1×55 lap – Piatnik

Exkluzív römi kártya – I. Világháború 1×55 lap – Piatnik

1 eshop
Márka:

Piatnik

Vélemények:

Vélemények és tesztek Exkluzív römi kártya – I. Világháború 1×55 lap – Piatnik 9001890147616 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Tulajdonságok: – I. világháború képekkel díszített – Tartalmaz 55 db kártyalapot – Mérete: 58×89 mm – Anyaga: kemény papír Exkluzív römi kártya – I. Világháború 1×55 lap – Piatnik A kártyázás rendkívül népszerű szabadidős tevékenység volt már az 1800-as években is. Ezt a hullámot meglovagolva kezdte el gyártani kártyáit Piatnik... További információ a termékről

1129 HUF

Termék információ

Exkluzív römi kártya – I. Világháború 1×55 lap – Piatnik

Tulajdonságok: – I. világháború képekkel díszített – Tartalmaz 55 db kártyalapot – Mérete: 58×89 mm – Anyaga: kemény papír Exkluzív römi kártya – I. Világháború 1×55 lap – Piatnik A kártyázás rendkívül népszerű szabadidős tevékenység volt már az 1800-as években is. Ezt a hullámot meglovagolva kezdte el gyártani kártyáit Piatnik Ferdinánd, s az évszázad végére övé lett a Monarchia legjelentősebb kártyagyára. Napjainkban is páratlan népszerűségét annak köszönheti a vállalat, hogy az évek során folyamatosan, a korral haladva megújult, új technikákat próbált ki és új játékokat vett fel kínálatába. Termékeik között találhatsz kártyajátékokat és népszerű társasjátékokat. Válaszd a minőséget, válaszd a Piatnikot!

Hirdetés