Exkluzív TASTE Jr. sókristályok a világ minden tájáról a RIVSALT és a KITCHEN sótartókhoz, 6db - rivsalt

Exkluzív TASTE Jr. sókristályok a világ minden tájáról a RIVSALT és a KITCHEN sótartókhoz, 6db - rivsalt

1 eshop
Márka:

rivsalt

Vélemények:

Vélemények és tesztek Exkluzív TASTE Jr. sókristályok a világ minden tájáról a RIVSALT és a KITCHEN sótartókhoz, 6db - rivsalt 7350000767308 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

A TASTE Jr. ideális módja a világ minden tájáról származó kősó ízvilágának felfedezésére. Ez a különleges kóstoló csomag hat kősó kristályt tartalmaz, amelyek mindegyike sajátos ízzel rendelkezik, hogy különböző ételekben kibontakozhasson. Élvezze ki az összes ízt, és döntse el, melyik a legjobb az Ön számára! 1. Kala namak só (fekete),... További információ a termékről

7670 HUF

Termék információ

Exkluzív TASTE Jr. sókristályok a világ minden tájáról a RIVSALT és a KITCHEN sótartókhoz, 6db - rivsalt

A TASTE Jr. ideális módja a világ minden tájáról származó kősó ízvilágának felfedezésére. Ez a különleges kóstoló csomag hat kősó kristályt tartalmaz, amelyek mindegyike sajátos ízzel rendelkezik, hogy különböző ételekben kibontakozhasson. Élvezze ki az összes ízt, és döntse el, melyik a legjobb az Ön számára! 1. Kala namak só (fekete), India - csillogó fekete szikla, egyedi egzotikus aromával és ízléssel, ideális indiai és keleti ételek ízesítéséhez, min. 97% NaCl 2. Halit só (átlátszó fehér), Pakisztán - kristálytiszta kocka só, nagyon intenzív természetes só, mindennapos használatra, min. 99% NaCl 3. Perzsa kék só (kék-fehér), Irán - az egyik legritkább és legexkluzívabb só, ideális a tenger gyümölcseihez, salátákhoz, francia konyhához és a szarvasgombához, min 85% NaCl 4. Rózsa só (rózsaszín), Bolívia - kvarc só, enyhén édes ízű, húsokhoz és zöldségekhez illik, min 98% NaCl 5. Alpesi só (barna), Ausztria - vizuálisan figyelemre méltó vörösesbarna kősó, nagyon intenzív ízzel, húsok ízesítésére alkalmas, min 87% NaCl 6. Himalájai só (rózsaszín-fehér), Pakisztán - nagyon ízletes ásványi kősó, ideális húsokhoz és halakhoz, valamint zöldségekhez, min. 98,63% NaCl Referenciák: A Rivsalt-ról ITT . Rivsalt termékek ITT .

Hirdetés