Extase Sensuel - melegítő masszázsolaj - narancsos-csoki (30ml)

Extase Sensuel - melegítő masszázsolaj - narancsos-csoki (30ml)

1 eshop
Vélemények:

Vélemények és tesztek Extase Sensuel - melegítő masszázsolaj - narancsos-csoki (30ml) 8436533092977 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Forrósítsátok fel a hangulatot melegítő masszázsolajjal! Tüzes, erotikus masszázsokhoz, ínycsiklandó narancsos csoki illattal, mely még tovább ingerli az érzékeket! Különleges, bizsergető, melegségérzetet keltő, kiváló minőségű masszázsolaj, érzéki narancsos csoki ízzel és illattal. Bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt termék. Ideális testmasszázshoz, főleg az intim részek külső masszírozásához ajánljuk: csikló, mellbimbók, herék, makk.... További információ a termékről

4389 HUF

Termék információ

Extase Sensuel - melegítő masszázsolaj - narancsos-csoki (30ml)

Forrósítsátok fel a hangulatot melegítő masszázsolajjal! Tüzes, erotikus masszázsokhoz, ínycsiklandó narancsos csoki illattal, mely még tovább ingerli az érzékeket! Különleges, bizsergető, melegségérzetet keltő, kiváló minőségű masszázsolaj, érzéki narancsos csoki ízzel és illattal. Bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt termék. Ideális testmasszázshoz, főleg az intim részek külső masszírozásához ajánljuk: csikló, mellbimbók, herék, makk. Használat: Előjátékokhoz, a teljes test lazító, vagy épp minden érzéket felkorbácsoló, különleges masszázsához, kényeztetéséhez. A tápláló, hidratáló összetevők kellemesen puhává, selymessé varázsolják és táplálják a megfáradt bőrt. A melegségérzet az ízületeknek is jót tesz, főleg a hideg estéken. Tulajdonságok: -hosszantartó formula -érzéki narancsos csoki íz és illat -hidratálja, táplálja, puhítja a megfáradt bőrt -rugalmassá teszi a bőrt -hosszantartó, csúszós állagot ad -melegségérzetet, majd kellemes bizsergést kelt a bőrön -Latex termékekkel is használható Összetevők: Glycerin, Propylene Glycol, Sorbitol, Aqua (water), Sadium Saccharin, Alcohol, Aroma (Flavor), Menthol, Cl 16035(Red 40), Cl 19140(Yellow 5). 30ml-es, pumpás adagolóval ellátott, dekoratív flakonban.

Hirdetés