Extend szürke állítható edényszárító tálca - Joseph Joseph

Extend szürke állítható edényszárító tálca - Joseph Joseph

1 eshop
Vélemények:

Vélemények és tesztek Extend szürke állítható edényszárító tálca - Joseph Joseph 5028420850406 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

A Joseph Joseph újra bebizonyította, hogy a konyhában is lehet zseniális és úttörő dolgokat létrehozni! Az Extend állítható csepegtető tálca lehetővé teszi, hogy a tálca területét majdnem a kétszeresére növeld. Az integrált lefolyó elzáró lehetővé teszi, hogy a mosdóba vezetett vizet elzárd vagy megengedd. A vizet később is kiöntheted a tálcából. Az... További információ a termékről

32799 HUF

Termék információ

Extend szürke állítható edényszárító tálca - Joseph Joseph

A Joseph Joseph újra bebizonyította, hogy a konyhában is lehet zseniális és úttörő dolgokat létrehozni! Az Extend állítható csepegtető tálca lehetővé teszi, hogy a tálca területét majdnem a kétszeresére növeld. Az integrált lefolyó elzáró lehetővé teszi, hogy a mosdóba vezetett vizet elzárd vagy megengedd. A vizet később is kiöntheted a tálcából. Az alaptálcán lévő acéltüskék műanyag fejjel rendelkeznek, hogy ne karcolják meg az edényeket, miközben használhatók poharakra is. A bővíthető tálca ideális a csészék és tálkák szárítására. Az evőeszköztartó pedig tetszés szerint áthelyezhető. Az Extend csúszásmentes lábakkal rendelkezik, amely biztosítja, hogy nem fog elmozdulni. A csepegtető tálca mosogatógépben is tisztítható.

Hirdetés