Extra bővíthető acél sütőtepsi, 33 x 37/52 cm - Guardini

Extra bővíthető acél sütőtepsi, 33 x 37/52 cm - Guardini

1 eshop
Márka:

Guardini

Vélemények:

Vélemények és tesztek Extra bővíthető acél sütőtepsi, 33 x 37/52 cm - Guardini 8006043886344 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Miért válaszd az olasz Guardini sütőtepsiket? Közös jellemzőjük az egyszerű karbantartás és karcállóság. A kétrétegű, tapadásmentes Skandia Xtreme Plus felülettel ellátott Hi-Top acél anyaga egyenletes hőelosztást garantál, ami csökkenti a felhasznált energiát. Megjegyzés: A tepsi szélessége 37 - 52 cm között állítható. A megfelelő karbantartás eredménye a hosszú élettartam, ezért... További információ a termékről

5990 HUF

Termék információ

Extra bővíthető acél sütőtepsi, 33 x 37/52 cm - Guardini

Miért válaszd az olasz Guardini sütőtepsiket? Közös jellemzőjük az egyszerű karbantartás és karcállóság. A kétrétegű, tapadásmentes Skandia Xtreme Plus felülettel ellátott Hi-Top acél anyaga egyenletes hőelosztást garantál, ami csökkenti a felhasznált energiát. Megjegyzés: A tepsi szélessége 37 - 52 cm között állítható. A megfelelő karbantartás eredménye a hosszú élettartam, ezért részletesen leírjuk, hogyan csináld: • Első használat előtt alaposan mosd le a formát. • Sütés előtt a belsejét kend be egy kis olajjal, vajjal vagy margarinnal. • A kész tortát hagyd részben kihűlni, mielőtt kivennéd a formából. • A termék csak sütőben használható, ahol a hőmérséklet nem haladhatja meg a 230°C -ot. Üresen ne tedd be, mert romlik a forma minősége. • Minden használat után alaposan, kézzel mosd el a formát, majd szárítsd meg.

Hirdetés