Extra Kristályköves karika 316L sebészeti nemesacél fülbevaló (1 pár)

Extra Kristályköves karika 316L sebészeti nemesacél fülbevaló (1 pár)

1 eshop
Márka:

Maria King

Vélemények:

Vélemények és tesztek Extra Kristályköves karika 316L sebészeti nemesacél fülbevaló (1 pár) megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Extra kristályköves karika 316L sebészeti nemesacél fülbevaló (1 pár). Származási hely: EU. Antiallergén. Nagyon szép kidolgozású, tartós, nagy teherbírású európai unióban gyártott ékszer. Kiváló ajándékötlet, akár családtagjaidnak vagy barátoknak, vagy magadnak. Mindennapos viselésre megfelelő, a nemesacélok bírják a fürdést, ellenállóak, és az ezüst ékszertől eltérően a nemesacél rozsdamentes ékszerek nem feketednek, nem... További információ a termékről

4800 HUF

Termék információ

Extra Kristályköves karika 316L sebészeti nemesacél fülbevaló (1 pár)

Extra kristályköves karika 316L sebészeti nemesacél fülbevaló (1 pár). Származási hely: EU. Antiallergén. Nagyon szép kidolgozású, tartós, nagy teherbírású európai unióban gyártott ékszer. Kiváló ajándékötlet, akár családtagjaidnak vagy barátoknak, vagy magadnak. Mindennapos viselésre megfelelő, a nemesacélok bírják a fürdést, ellenállóak, és az ezüst ékszertől eltérően a nemesacél rozsdamentes ékszerek nem feketednek, nem korrodálódnak, nem rozsdásodnak, ezért nem szükséges különféle ékszertisztítóval kezelni őket, hiszen sokáig megtartják színüket és fényüket. Ez a fülbevaló egy szép formájú elegáns darab. Jutalmazd meg magad egy ilyen exkluzív nemesacél fülbevalóval csak azért, mert megérdemled. Méret: 7x14 mm Felületkezelés: N/A Bevonat Anyag: 316L sebészeti minőségű rozsdamentes acél.

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel

Hirdetés