Extra mandula marcipán - 52% mandula - 1 kg -

Extra mandula marcipán - 52% mandula - 1 kg -

1 eshop
Anyag:

Mandula

Márka:

Naarmann

Vélemények:

Vélemények és tesztek Extra mandula marcipán - 52% mandula - 1 kg - megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Mandula marcipán, amelynek alapja minden minőségi marcipán áll. A mandulamarcipán 52% -ban blanszítt mandulaból készül, és ideális praliné, süti vagy sütemény töltelékéhez. Sütésre vagy, cukorral való elkeverés után, sütemények bevonására vagy modellezésére alkalmas. Különösen magas mandulatartalom. Mi az igazi marcipán?Annak érdekében, hogy egy anyagot marcipánnak lehessen nevezni, ennek meg kell felelnie... További információ a termékről

6215 HUF

Termék információ

Extra mandula marcipán - 52% mandula - 1 kg -

Mandula marcipán, amelynek alapja minden minőségi marcipán áll. A mandulamarcipán 52% -ban blanszítt mandulaból készül, és ideális praliné, süti vagy sütemény töltelékéhez. Sütésre vagy, cukorral való elkeverés után, sütemények bevonására vagy modellezésére alkalmas. Különösen magas mandulatartalom. Mi az igazi marcipán?Annak érdekében, hogy egy anyagot marcipánnak lehessen nevezni, ennek meg kell felelnie a mandulakomponens bizonyos minimális mennyiségének (mandula tömege). A mandula és a cukor aránya tükröződik végül a marcipán ízében. A szabály az, hogy csak a legalább 50 rész (legalább mandula és legfeljebb fél cukorból) marcipán és 50 rész cukor (általában cukorliszt) tartalmú marcipán értékesíthető és előállítható marcipán néven. Az ilyen marcipánt ezután 1: 1 marcipánnak nevezzük (1 rész mandulás tömeg és 1 rész cukor tömeg). Gyakori hiba, és sajnos ez a nem szakmai sajtóban vagy az interneten is megjelenik számos cikkben, hogy az 1: 1 arányú marcipánnak 50% -os mandulát kell tartalmaznia. Nem erről van szó. Az "mandula" és a "mandulatömeg" kifejezéseket felcserélhetően használjuk itt. Az általunk kínált extra mandulamarcipán 52% mandulát tartalmaz, így felhasználható "normál" marcipán 1: 1 arányú előállítására.

Hirdetés