Eyerim collection Lucky Transparent Screen Glasses,Acetát,Kristály,Dioptriás szemüvegek

Eyerim collection Lucky Transparent Screen Glasses,Acetát,Kristály,Dioptriás szemüvegek

1 eshop
Vélemények:

Vélemények és tesztek Eyerim collection Lucky Transparent Screen Glasses,Acetát,Kristály,Dioptriás szemüvegek 68082918 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

p style="text-align: justify;">Az eyerim collection megfizethető áron nyújt minőséget. A viszonteladók kihagyásával képesek vagyunk a magas költségeket csökkenteni, ugyanakkor nem feledkeztünk meg a lencsék minőségéről. Hiszünk a spontán, mindenki számára egyszerű vásárlási élményben és az eyerim kollekciója pontosan erre lett kitalálva.Ismerje meg a limitált kollekciós monitorszemüvegeket, amelyekbe azonnal szerelmes lesz.... További információ a termékről

14990 HUF

Termék információ

Eyerim collection Lucky Transparent Screen Glasses,Acetát,Kristály,Dioptriás szemüvegek

p style="text-align: justify;">Az eyerim collection megfizethető áron nyújt minőséget. A viszonteladók kihagyásával képesek vagyunk a magas költségeket csökkenteni, ugyanakkor nem feledkeztünk meg a lencsék minőségéről. Hiszünk a spontán, mindenki számára egyszerű vásárlási élményben és az eyerim kollekciója pontosan erre lett kitalálva.Ismerje meg a limitált kollekciós monitorszemüvegeket, amelyekbe azonnal szerelmes lesz. Nagyszerű hír, hogy az eyerim kollekció 5 legnépszerűbb szemüvege most már elérhető a nélkülözhetetlen, szemvédő változatban is, amely véd a káros kék fény ellen. Mindegy, hogy a klasszikus vagy a merész stílust kedveli, kerek acetátkeretével, átlátszó színével és minőségi, dioptria nélküli lencséivel a Lucky modell mindenki számára megfelelő. Az eyerim monitor szemüvegek a 400 és 450 nm közötti tartományban kiszűrik a kék fény 35%-át – a szeme hálás lesz Önnek ezért, ha képernyő előtt dolgozik. A tükröződésmentes és karcálló lencsék 100%-os UV elleni védelmet is biztosítanak, a szuperhidrofób rétegnek köszönhetően pedig nehezebben szennyeződnek, és a tisztításuk is egyszerűbb.

Hirdetés