Ezüst-arany színű hangsúlyos fülbevaló levél dísszel

Ezüst-arany színű hangsúlyos fülbevaló levél dísszel

1 eshop
Márka:

Maria King

Vélemények:

Vélemények és tesztek Ezüst-arany színű hangsúlyos fülbevaló levél dísszel 4049096518576 megtalálható egy adott üzletben.

Leírás:

Ezüst-arany színű hangsúlyos fülbevaló levél dísszel. Európai Uniós beszállítótól. Anyaga fém. Hossza 16 cm, medál hossza 5 cm, szélessége 1,4 cm. Nagy méretű. Egy jól megválasztott ékszer öltöztet, feldobja a napodat, valahányszor ránézel, jobb kedvre derülsz. A színekkel és anyagokkal manapság könnyű variálni a különböző stílusokat, nem kell ragaszkodni... További információ a termékről

1200 HUF

Termék információ

Ezüst-arany színű hangsúlyos fülbevaló levél dísszel

Ezüst-arany színű hangsúlyos fülbevaló levél dísszel. Európai Uniós beszállítótól. Anyaga fém. Hossza 16 cm, medál hossza 5 cm, szélessége 1,4 cm. Nagy méretű. Egy jól megválasztott ékszer öltöztet, feldobja a napodat, valahányszor ránézel, jobb kedvre derülsz. A színekkel és anyagokkal manapság könnyű variálni a különböző stílusokat, nem kell ragaszkodni a hagyományos szettekhez, nem feltétlenül kell a fülbevalót a karkötő vagy nyaklánc színéhez igazítani. Légy akár merész, akár konvencionális, nálunk biztosan megtalálod a megfelelő ékszert.

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel

Hirdetés